Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στη Βέροια επί τη εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου. Αγιασμός στο Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας για το νέο δικαστικό έτος. (ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, εορτή του αγ. Διονυσίου του Αεροπαγίτου, που είναι ο Προστάτης της Δικαιοσύνης,  ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε αρχιερατική θεία Λειτουργία και κήρυξε το θείο λόγο στον μητροπολιτικό ιερό ναό αγ. πρωτ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και στη συνέχεια τέλεσε αρτοκλασία για τους δικαστικούς λειτουργούς και μνημόσυνο για τους κοιμηθέντες συναδέλφους τους.
Παρέστησαν οι τοπικές αρχές, Δικαστικοί, Δικηγόροι, Επιμελητές κα.
Μετά τη θεία λειτουργία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας. Αρχικά ο σεβασμιώτατος τέλεσε αγιασμό για την έναρξη του νέου δικαστικού έτους. Στη συνέχεια  τιμήθηκαν οι αποχωρἠσαντες λόγω συνταξιοδοτήσεως δικηγόροι και έγινε η υποδοχή των νέων δικηγόρων που εγγράφθηκαν στο Σύλλογο αυτή τη χρονιά.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  κ. Δημήτριος Ζυγουλιάνος παρουσίασε την ομιλήτρια κ. Λαμπρινή Μέλλιου η οποία ανέπτυξε το θέμα: «Εκσυγχρονισμός και μεταρυθμίσεις της θεσμικής νομοθεσίας: η θέση του Δικηγόρου».
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση που παρατέθηκε από το ΔΣ .













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...