Τρίτη 16 Απριλίου 2013

16 Απριλίου: Ξύπνησαν πάλι ημέρες 11ης Σεπτεμβίου.




Ο εφιάλτης της 11ης Σεπτεμβρίου ξύπνησε και πάλι, αυτή τη φορά στον μαραθώνιο της Βοστόνης.
Δύο διαδοχικές εκρήξεις κοντά στην Μπόιλτον Στριτ, την ώρα που τερμάτιζαν δρομείς που συμμετείχαν στον μαραθώνιο της Βοστόνης. έσπειραν τον θάνατο και τον τρόμο στην πόλη.
Τρεις νεκροί και 144 τραυματίες, οι 17 από αυτούς σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός των δύο εκρήξεων που σημειώθηκαν τη Δευτέρα το μεσημέρι στον φημισμένο Μαραθώνιο της Βοστώνης, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης.
Οι μαρτυρίες όσων ήταν παρόντες, είναι συγκλονιστικές.
“ Ακούστηκε μια έκρηξη και μετά λευκός καπνός στον αέρα, ήταν φρικτό. Ήταν τραυματικό γεγονός, δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω.”
“ Ήταν πολλές οικογένειες δίπλα μας με τα παιδιά τους να ουρλιάζουν και να προσπαθούν να απομακρυνθούν όσο πιο γρήγορα γινόταν. Για όσους ήμασταν στην περιοχή ήταν τρομακτικό. “
Το συμβάν, σύμφωνα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, θα αντιμετωπιστεί ως «τρομοκρατική πράξη».
Τις έρευνες για το λουτρό αίματος ανέλαβε και επισήμως το FBI, ενώ η αστυνομία της Μασαχουσέτης επιβεβαίωσε ότι εκδόθηκε ένταλμα για να διεξαχθούν έρευνες σε ύποπτο σπίτι στην περιοχή Ρεβίρ.
Εν τω μεταξύ, οι αρχές αναζητούν έναν μελαψό άνδρα με ξενική προφορά, που φέρεται να συνδέεται με την επίθεση και ο οποίος εθεάθη με μαύρο σακίδιο πλάτης και αθλητικό μπλουζάκι να προσπαθεί να εισέλθει στην αποκλεισμένη περιοχή περίπου πέντε λεπτά πριν από την πρώτη έκρηξη.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν και το βίντεο μιλούν από μόνα τους.
Ο Θεός να συγχωρέσει όλους αυτούς που σκοτώνουν αθώους ανθρώπους λόγω της διαστροφής τους, είτε αυτό είνα θρησκεία, είτε ιδεολογία, είτε οποιονδήποτε λόγου. Τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει τέτοιες ενέργειες οι οποίες είναι καθαρά δαιμονικές καταστάσεις!
Είθε ο Κύριος να αναπαύσει τους θανόντες και να αποκαταστήση την υγεία στους τραυματισμένους σωματικά και ψυχικά.


"Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι με την τρομοκρατική επίθεση" δήλωσε ο μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος σε δηλώσεις του μετά το χτύπημα στον Μαραθώνιο στη Βοστώνη που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό δεκάδων άλλων.
"Οι προσευχές και οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων. Στεκόμαστε μαζί με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου για την προσαγωγή στη δικαιοσύνη των υπευθύνων αυτής της τρομοκρατικής ενέργειας" ανέφερε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Σεβασμιώτατος.
 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...