Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Η γιορτή της Μητέρας στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας. Χρηματική ενίσχυση σε έξι πολύτεκνες μητέρες.


Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Ημαθίας, με την ευκαιρία της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, οργάνωσε εορταστική εκδήλωση για να τιμήσει την οικογένεια και ιδιαίτερα την την πολύτεκνη μητέρα. 
Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας και Ναούσης κ. Παντελεήμων στην εισήγησή του τόνισε την μέριμνα που δείχνει η Εκκλησία πάντοτε αλλά ειδικότερα σήμερα που τόσο κλονίζεται και βάλλεται η οικογένεια. Πρόσφερε μάλιστα σε 6 πολύτεκνες οικογένειες του Νομού μας  χρηματικά βραβεία συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.
Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο Πανοσ/τος Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος Νικολόπουλος, Γραμματέας της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο οποίος με γλαφυρό τρόπο μίλησε με θέμα: " Το θεμέλιο της Κρίσεως". Την εκδήλωση, που παρακολούθησε πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, πλαισίωσαν η χορωδία κυριών της Μητροπόλεώς μας υπο την διεύθυνση της Κυριακής Δημάδη και η παιδική υπό την Διεύθυνση της  Ευδοξίας Γουργουλιάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...