Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη γορτή του γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας στην Νάουσα 2012


Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Νάουσας η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.
 Στην κατάμεστη αίθουσα από τους νέους και νέες των κατηχητικών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην αρχή χαιρετισμό απηύθυνε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων, ο οποίος μίλησε για το περιεχόμενο της εορτής των Χριστουγέννων και για τις πνευματικές ευκαιρίες που προσφέρει σε όλους, μικρούς και μεγάλους. 

Ακολούθησε ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος αρχιμ. Διονύσιος Ανθόπουλος ο οποίος με τη σειρά του καλωσόρισε τα παιδιά και τους κατηχητές και παρουσίασε το πρόγραμμα της εορτής, που ήταν ιδιαίτερα πλούσιο.
Το πρώτο μέρος του προγράμματος επιμελήθηκαν οι κατηχητικές συνάξεις του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ναούσης, Ι.Ν. Αγίου Μηνά Ναούσης και Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Χαρίεσσας. Έπειτα την σκυτάλη πήραν η παιδική χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως (παράρτημα Νάουσας) υπό την διεύθυνση της κ. Μαρίας Πέτκου και η ορχήστρα νέων της ΕΣΤΙΑΣ ΜΟΥΣΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ υπό την διεύθυνση της κ. Μαρίνας Γκοργκάτσε.
Στο τέλος της γιορτής ο Σεβασμιώτατος μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και αντήλλαξε ευχές μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...