Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Jonathan Jackson: Ένας διάσημος ηθοποιός του Hollywood , ένας σύγχρονος ομολογητής του Τριαδικού Θεού και της Ορθοδοξίας! (Video)

Ο Jonathan Jackson είναι διάσημος ηθοποιός του Hollywood, πρωταγωνιστής μάλιστα  στη σειρά  υψηλής τηλεθέασης General Hospital
Πριν από λίγο καιρό πήρε μάλιστα το βραβείο EMY. A νεβαίνοντας στην σκηνή για να πάρει το βραβείο, πρώτα απ΄ όλους ευχαρίστησε  ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ την Αγία, Ομοούσιο και Αδιαίρετο Τριάδα, ενώ κλείνοντας τον λόγο του ευχαρίστησε τους Ορθόδοξους Μοναχούς του Αγίου Όρους που προσεύχονται αδιαλείπτως για ολόκληρο τον κόσμο!! Ένας άνθρωπος που δεν γνώρισε από την οικογένεια του την μοναδική ζώσα πίστη, βάζει τα γυαλιά σε όλους  εμάς τους κατ΄ όνομα Ορθόδοξους, που  ντρεπόμαστε να κάνουμε το σημείο του Σταυρού και έχουμε πάντοτε κακούς λογισμούς για όλους τους άλλους, πλην του εαυτούλη μας.  
Δείτε το εκπληκτικό  video αυτού του σύγχρονου Ομολογητού  ο οποίος ερωτώμενος για το μήνυμα που ήθελε να στείλει στους θαυμαστές του για την Ορθόδοξη Πίστη  είπε : «Θα ήθελα να είμαι με την μεριά εκείνη που προτιμάει τα λίγα λόγια και δίνει περισσότερη βάση στην προσευχή. 

Νομίζω ότι είναι το πιο ωραίο πράγμα που μπορείς να νοιώσεις. Ο Θεός αγάπησε τόσο πολύ τον κόσμο που έδωσε τον μονογενή Του Υιό για να σώσει όλη τη δημιουργία. Αν κάποιος πλησιάζει τον Θεό, τότε εκεί είναι το τέλειο σπίτι .Αν προέρχεσαι από διαφορετική νοοτροπία ή παράδοση κάποιες φορές είναι δύσκολο αλλά είναι μία ευλογία να κάνεις την υπέρβαση». Μεγαλείο Θείας Χάρης που ενέπνευσε την καρδιά του κ. Τζάκσον, παράδειγμα μεταστροφής και μετάνοιας για όλους εμάς, που βιώσαμε την Ορθοδοξία και τα θαυματουργικά της Μυστήρια, αλλά παραμένουμε πάντοτε σκληροί και εγωιστές, αρνούμενοι να ζητήσουμε ειλικρινά και με συντριβή την σωτηρία από τον Τριαδικό μας Θεό, που καθημερινά μας ελεεί.








πηγη:εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...