Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Έντυσαν 3χρονη σαν… εκδιδόμενη για τηλεοπτική εκπομπή!!!

Έντυσαν 3χρονη σαν... εκδιδόμενη από το «Pretty Woman» (2)
Μια μητέρα που όπως φαίνεται δεν έχει όσιο και ιερό αποφάσισε να ντύσει το τρίχρονο κοριτσάκι της ως… εκδιδόμενη γυναίκα, μόνο και μόνο για τις ανάγκες τηλεοπτικού show καλλιστείων νηπίων που προβάλλεται στις Η.Π.Α.


Tο κοριτσάκι ντύθηκε ακριβώς όπως η Julia Roberts στην ταινία Pretty Woman, όπου υποδυόταν την εκδιδόμενη που ερωτεύεται ο πλούσιος πελάτης της.
Έντυσαν 3χρονη σαν... εκδιδόμενη από το «Pretty Woman» (1)
Φορώντας κίτρινη περούκα, μινι φούστα και ψηλές γυαλιστερές μπότες το τρίχρονο κοριτσάκι που είχε πάρει μαθήματα υποκριτικής από τη μητέρα του, επιδόθηκε σε θηλυκές πόζες και “προκλητικά”- για την τόσο τρυφερή ηλικία της- χαμόγελα μπροστά στο φακό.
Η παραγωγή της εκπομπής Toddlers and Tiaras του καναλιού TLC, η οποία οργανώνει καλλιστεία νηπίων, όπως μπορεί εύκολα να συμπεράνει κανείς, θυσιάζει τα πάντα στο βωμό της τηλεθέασης.
Έντυσαν 3χρονη σαν... εκδιδόμενη από το «Pretty Woman» (3)
Όσο για το πάνελ του show; Όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες φαίνεται να το διασκέδασε αρκετά, ολοκληρώνοντας το θλιβερό θέαμα.
“Βγάλτε τα μικρά παιδιά σας και τις τιάρες(εν.η εκπομπή) από τον αέρα”, απαιτούσαν 1108 μέλη ακτιβιστικών οργανώσεων, κατακρίνοντας την εκπομπή, που αγγίζει τα όρια της χυδαιότητας.
Έντυσαν 3χρονη σαν... εκδιδόμενη από το «Pretty Woman» (4)
Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες είχε εμφανιστεί στην εκπομπή ένα 4χρονο κοριτσάκι στο οποίο είχαν τοποθετήσει ψεύτικο στήθος και ενισχυμένα οπίσθια, ώστε να υποδυθεί την Dolly Parton.
Έντυσαν 3χρονη σαν... εκδιδόμενη από το «Pretty Woman» (5)
Το επεισόδιο του τηλεοπτικού σόου θα προβληθεί αύριο, ενώ οι αντιδράσεις είναι κάτι παραπάνω από λογικές και αναμενόμενες.
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ...Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ!

Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...